Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

BAJNOKSÁG 2012-2013
7.forduló!
 
Latin Szeretők-Hori Autó Bordögök KSC
0:3
A már lekötött mérkőzést ,a Latin Szeretők egy nappal a hivatalos időpont előtt,halasztani szerette volna,amibe mi nem tudtunk belemenni/hiszen nem kevesebb 11-en lettünk volna/.Ezért a mérkőzést a szövetség 3:0-al a javunkra jegyzőkönyvezte.


6.forduló!
2012.09.27.csütörtök Barátság Park 18.óra

Te csillag vagy fecske!
Ászok Fc-Hori Autó Bordögök KSC
2:4


Péter Z.-Dombi,Zsebedics-Varga B.,Balaskó,-Virág Cs.
Bakács,Bazsó A.,-Dankó,Granát,-Virág Z.

A múlt héten aratott győzelmünk  bizakodásra adott okot ,mégis tartottunk a mérkőzéstől hiszen a két kapusunkból egy sem állt rendelkezésünkre,sérülések miatt.A kapunkat Péter Zoli őrizte, nem is akárhogyan.
Nagy iramban kezdődött a mérkőzés,hamar kialakultak a"párok",mindkét csapat szoros emberfogásra rendezkedett be.Ilyen módon inkább mezőnyjáték folyt,kevesebb gólszerzési lehetőség akadt.E kevés lehetőségek egyikéből vezetett az Ászok,de nem sokáig mert Granát szögletét Bakács "flipperes" lövéssel juttatta a kapuba 1:1.Ez is maradt a félidőben.A második játékrészt az Ászok góllal nyitotta,és ez időszakban a vészkapusként már nem először debütáló Péter Zoli bravúrjai is kellettek hogy meccsben maradjunk.Ahogy az idő telt úgy egyre nagyobb nyomást  gyakoroltunk a hazai csapatra,aminek az eredménye egy Varga Balázs asziszt után Virág Csabi gól 2:2.De még nem volt vége, mert a hosszú sérülése után ezen a napon kíválóan játszó Varga Balázs,kilőtte a a kapu jobb alsó sarkát 2:3.Megpróbáltuk tartani az eredményt ami sikerült,és még be is biztosítottuk a győzelmet. Egy Péter Zoli felívelést az ellenfél portása elnézett és beütötte a saját kapujába,ezzel lett 2:4.


Ismét jár a gratuláció az egész csapatnak,de legfőképpen Péter Zolinak aki vészkapusként főszereplő lett, és az egész csapat nevében köszönjük neki hogy vállalta a védést,amit nem is akárhogy oldott meg.Nagyszerű teljesítményt nyújtott, és nem mellesleg ő biztosította be a teljesen megérdemelt győzelmünket.Ennek ellenére mint mezőnyjátékos számítunk rá a jövőben,de azt a bizonyos "lecet" nagyon magasra rakta a mi kis "csillagunk"...
Gólszerzők:Bakács ,Varga B.,Virág Cs.,Péter Z.
Nyilatkozatok a mérkőzés után:
Virág Csaba:A csapategység diadala,és köszönöm fiúk a gratulációkat.
Varga Balázs:Szép volt fiúk!
5.forduló!
2012.09.21.péntek Barátság Park 18.óra

Győzelem Virág Leventének!
Hori Autó Bordögök KSC-Gazdagok És Szépek
8:4

Samu-Dombi,Zsebedics,-Balaskó,Nemes,-Újdonsült Apuka
Samu-Bazsó,Bakács,-Péter Z.,Dankó,-Granát

 

A mérkőzést a megbeszéltek szerint 2 sorral,10 perces váltásokkal játszottuk le ,és ez a 'régi-új' felállás a mai mérkőzésen jól debütált.
Nagyszerűen kezdtük ismét a mérkőzést Nemes Gabi labdáját Balaskó értékesítette 1:0.Ezután megcserélt szereposztásban Nemes Gabi mattolta a Gazdag ellenfelet 2:0.Támadásban maradtunk Granát labdáját Dankó Gabi lőtte ballal a bal sarokba 3:0.Sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket de sajnos nem tudtuk tovább növelni az előnyünket,sőt egy szép ellencsapás végén 3:1 a félidő.
A szünet után maradt minden a régiben,Granát passzát Péter Zoli értékesítette 4:1,majd egy jogos 7méterest értékesített az előbbi 5:1.Jó iramú volt a mérkőzés,köszönhető a Gazdagok és Szépeknek is, akik egy egyénileg jó játékosokból álló ellenfél volt, "csak" csapatként kell még megtanulniuk focizni.Ez időszakban többet is veszélyeztettek és lőttek is egy újabb gólt 5:2,de nem sokáig örülhettek mert Balaskó bedobása után Nemes Gabi bólintott a kapuba 6:2.Majd a mai napon mint a mérkőzés után éjszaka kiderült, újdonsült apa Virág Csabi is betalált 7:2.Ezt követte a szépektől egy szép gól 7:3 és egy páros kiállítás.Az utolsó öt percre megkaptuk a második kiállításunkat is,de még így is mi lőttünk gólt Granát pörgetését Péter Zoli a kapust megelőzve juttatta a kapuba 8:3.A végén még egy vendéggól ,és már nem is változott az eredmény,megérdemelten zsebeltük be a 3 bajnoki pontot ,egy nagyszerű mérkőzésen.

Ki kell emelnem Virág Zolit is aki a mérkőzés felénél munkából érkezett,de látva hogy mind a két sor megvan és magabiztosan vezetünk nem öltözött át, mert nem akarta megrövidíteni senki játékidejét.Gratulálunk Virág Csabinak is hisz a mérkőzést követő éjszaka egészséges gyermeke született.Az egész csapat nevében jó egészséget kívánunk az egész családnak!
Gólszerzők:Nemes 2,Péter Z.2,Dankó,Balaskó,Granát és az Újdonsült Apuka
Nyilatkozatok közvetlen a mérkőzés után:
Dankó Gabi:Úgy kellett ez a győzelem mint a falat kenyér.
Zsebedics Attila:Végig uraltuk a játékot,és ezáltal megérdemelt győzelmet arattunk.
Péter Zoltán:Parázs mérkőzésen,végre fölényes győzelem.
 


29 SVU UTB                                   2:1
   
30 Hori Autó Bordögök KSC Gazdagok és Szépek     8:4


31 Fiskális Korona Calcio                1:4


32 Gyárváros Ászok FC                           3:3


33 Dinamó RPM-Max Aranycsapat

34 Latin szeretők FK No Mercy                   3:0


35 Termoplex Szpartak Vodka             11:24.forduló!
2012.09.14.péntek Barátság Park 18.óra
 
Erre is csak mi vagyunk képesek!
Fk No Mercy-
Hori Autó Bordögök KSC
7:6
Samu-Varga B.,Dombi T.,Bazsó,Dankó-Péter Z.,Balaskó,Nemes,-Virág Cs.,Virág Z.,Granát

A bajnokságban idáig veretlen No Mercy volt a soros ellenfelünk.

Nem úgy indult mintha probléma lenne a harmadik győzelmünk megszerzése,annak ellenére hogy nem mi szereztünk meg a vezetést.A korai hazai találatra ugyanis Nemes Gabi korán válaszolt 1:1,majd Granát révén előbb a vezetést,Virág Csabi gólja már a magabiztos vezetést eredményezte.1:3.Ami ezután történt az nagyon érthetetlen volt.Sorozatos egyéni hibáink/közeli fejes gól,távoli lövés,lefordulás/megfordult a mérkőzés 4:3.Majd pedig rohanás az eredmény után,Virág Zoli végre kihasználta ziccerét 4:4.De sokáig nem örülhettünk hisz 5:4,5:5,6:5,és ismét 6:6,a gólszerzőink Dankó és Nemes voltak.Góljainkat sokszor tényleg "vicces" körülmények között kaptuk.De a slusszpoén a végére maradt egy távoli lövés -irányt változtatva-a kapunk jobb oldalában halt el 7:6.Sajnos egyenlíteni már nem maradt időnk.Ebbe a meccsbe is több volt,elgondolkoztató hogy 6 gól sem volt elég a győzelmünkhöz,és közbe még rosszul sem játszottunk.Az pedig elszomorító hogy nem mindenkinek sikerült ismét eleget játszania,ezért több csapattársammal egyetemben szorgalmazzuk a "két soros" játékot, ami régebben már bevált.Ezek után még egy két követelményt szeretnénk bevezetni amit kb.hétfőn a honlapon olvashattok.popi
Gólszerzők:Nemes G.2,Virág Z.,Dankó,Virág Cs.Granát
Virág Zoltán:A vereség okát magunkban kell keresni...
Péter Zoltán:Ehhez már hozzászólni sem lehet.
   


3.Forduló!
2012.09.07.péntek Barátság Park 18.óra

Ebbe a meccsbe sokkal több volt...
Hori Autó Bordögök KSC-UTB
2:5


Samu-Bakács,Varga B.,Dombi,Bazsó-Péter Z.,Nemes,Granát-Virág Z.,Virág Cs.
Jól kezdtük a mérkőzést futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteinket,amik sorra ki is maradtak.Mi irányítottuk a játékot és mégis az első kapura lövéséből gólt rúgott az Utb .Ezután sem változott semmi,mi sorra dolgoztuk és hagytuk ki a lehetőségeket,az amúgy is kiváló kapusukat még nagyobbá téve.A vendégcsapat kis túlzással 3 kapura lövéséből 3 gólt lőtt-jellemző még szögletből is gólt kaptunk.
A második félidőben mindent mozgósítottunk, de nem változott semmi ,minden kimaradt.A 2.félidő felénél Baggió gólja után felcsillant a remény  ,de egy kontrából ismét gólt kaptunk 1:4.végén még egy gól ott, és egy Nemes gól it és 2:5 a vége.
Ebbe a mérkőzésbe sokkal több volt,a szezonbeli első vereségünket az eddigi leggyengébb ellenfelünk ellen értük el.De fel a fejjel még egy ilyen meccs nem lesz,az biztos!

Gólszerzők:Bazsó A.,Nemes G.
Bazsó Attila:Az ellenfélnek jó kapusa és nagy szerencséje volt!
Bakács Attila:Szinte bevehetetlen volt az ellenfél kapuja.2.Forduló!
2012.08.31.péntek Barátság Park 19.óra

Nem ártott meg a minőségi vodka.
Szpartak Vodka-Hori Autó Bordögök KSC
3:5

Samu-Bakács,Dombi,Zsebedics,Varga B.,Szücs T.,-Nemes G.,Balaskó,Péter Z.,-Virág Z.,Virág Cs.,Granát

A mai mérkőzésre szép számmal összejöttünk,a keret szinte minden tagja a kezdésre eljött.Így fordulhatott az elő ami eddig még soha, hogy a legkésőbben érkező Bazsó Attilát nem tudtuk már beírni a jegyzőkönyvbe.
 Ismét egy nagyszerű csapattal találtuk magunkat szembe.Jó volt a meccs, és az első gólt Virág Zolinak sikerült a hálóba juttatni 0:1.Ezután többet támadott a vodka, előbb egyenlítettek majd egy érdekes góllal a vezetést is megszerezték 2:1.Nem sokat   váratott magára a válasz Virág Csabi bólintott az ellenfél kapujába,egy partdobást követően 2:2.A félidő vége előtt még egy "hazai" találat 3:2.
A szünet után mindent egy lapra téve támadtunk,sikerült is egyenlíteni,egy szép támadás végén Péter Zoli becsúszva lőtt gólt 3:3.Nagyszerű maradt az iram,mi többet kezdeményeztünk és a mérkőzés 58.percében Nemes Gabi megint megvillant óriási gólt lőtt 3:4.A végén a lefújás előtt, még Virág Csabi duplázott 3:5.
Ismét elismerés illeti az egész csapatot,senkit sem szeretnék kiemelni,de ahogy ma Szücs Tibi focizott 47! évesen ,az elismerésre méltó.Aki a mai mérkőzésen kevesebb lehetőséget kapott,attól elnézést szeretnék kérni,de sajnos ez most így alakult.

Gólszerzők:Virág Cs. 2,Virág Z.,Péter Z.,Nemes G.
Nyilatkozatok a mérkőzés után:
Virág Zoltán:Küzdeni tudásból ismét jeles!
Virág Csaba:Örülök hogy végre itt lehettem, és játszhattam.
Szücs Tibor:Ezt a szép győzelmet feleségemnek, Erikának küldöm névnapjára!
Péter Zoltán:Nagyon örülök a győzelemnek,és az idei első gólomnak,és ezúton gratulálok minden csapattársamnak,hogy megnyertük ezt a nehéz mérkőzést.
1.FORDULÓ!
2012.08.24.péntek 19.óra Barátság Park

Az Aranycsapat ma csak ezüstre volt jó!
Hori Autó Bordögök KSC-Aranycsapat
2:1
Samu-Dombi,Bakács,Dankó G.,Zsebedics,-Balaskó,Péter Z.,Nemes,Szücs T.,-Granát.

Egy felemásra sikerült felkészülés után,"izgatottan" vártuk mit hoz nekünk az idénykezdet.Nagy iramban kezdődött a mérkőzés,a nagyon jó és kreatív játékosokból álló aranycsapat többet veszélyeztetett,mi pedig-jó kimondani-szervezetten és nem túlzás kiválóan védekeztünk, a kontráink pedig életveszélyesek voltak és az egyikből Nemes elfutása majd beadása után Balaskó nem hibázott 1:0.A félidő végéig már nem is változott az eredmény.A második félidő elején szorongatott az ellenfelünk, de nem bírtak a védelmünkkel,és a mai napon extra teljesítményt nyújtó Samu Pistivel sem.Majd a 40.perctől változott a mérkőzés képe,óriási kedvvel és akarattal játszó csapatunk futószalagon dolgozta ki a helyzeteket,de az ellenfél portása is ekkor lehúzta a rolót.Egészen az 53.percig, mikor egy formás igazi Bordögös csiki-csuki után Nemes Gabi bombázott a hálóba 2:0.Ezután az egész végig sportszerűen és kiválóan játszó aranycsapatnak, már csak a szépítésre futotta 2:1.
Az egész mérkőzés összképét tekintve,végig szervezetten és nagy akarással, egymást végig segítve játszó csapatunk,leginkább a kiváló kapusteljesítményének köszönheti a sikerét.
Gólszerzők:Balaskó Sz.,és Nemes G.
Nyilatkozatok a mérkőzés után:
Nemes Gábor:Fizetésemelést kérek...
Samu István:Egyszer nekem is összejöhet...Taktikus játék és jó csapatmunka.
Balaskó Szilárd:Kapusteljesítmény 5-ös,hozzáállás 5-ös,alázat 5-ös.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: lions (2012-10-05)
Megtekintések száma: 174 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: