Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

BAJNOKSÁG 2012-2013
Az őszi szezon utolsó bajnokija:13.forduló
2012.11.14.szerda 19.óra Barátság Park/buborék/

Egy félidőnyi előnyt adtunk.
Korona Calcio-Hori Autó Bordögök KSC
5:4 /4:1/

Játékvezető:Takács Péter
Peti R.-Bakács,Dankó,-Balaskó,Péter Z.,-Virág Z.

Csere:Granát,Zsebedics

Az idei utolsó bajnokit az éllovas korona ellen játszottuk.Sajnos nagyon kevesen voltunk a mérkőzésen.
Pedig a meccs úgy kezdődött ahogy elterveztük,Balaskó Szilárd fejes góljával hamar megszereztük a vezetést 0:1.De az öröm nem sokáig tartott,mert ziccereinkből nem hogy növeltük  volna előnyünket,bosszantó gólokat hoztunk össze /öngól, eladott labda,rossz helyezkedés/és máris 4:1 a félidőben.A második játékrészre egy teljesen más Bordögök jött ki a pályára,a mi akaratunk érvényesült ami már gólokban is megmutatkozott, Dankó Gabi és Péter Zoli is betalált 4:3.Borítékolható volt az egyenlítés is,hisz momentuma sem volt az "olaszos"ellenfelünknek.Erre egy hibánkat könyörtelenül kihasználták 5:3.Még itt sem volt vége, nem adtuk fel Virág Zoli 5:4-re módosította az állást.Kevés hiányzott az egyenlítéshez, de a játékvezető 4 perccel a vége előtt lefújta a mérkőzést, érthetetlenül.Ezen a mérkőzésen az erősen tartalékos csapatunk megérdemelte volna minimum az 1 pontot.
Nyilatkozat a mérkőzés után:
Peti Robi:Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfelünknek.
Gólszerzők:Virág Z.,Péter Z.,Balaskó,Dankó G.


12.Forduló:
2012.11.09.Péntek 19.óra Barátság Park:
Végre egy magabiztos győzelem!
Hori Autó Bordögök KSC-Gyárváros
7:2

baripark4.p Nemes
baripark23. p
baripark9.p Nemes
baripark 30.p
baripark10.p Virág Z.

baripark24.p Virág Z.

baripark44.p Virág Z

baripark53.p Dankó

baripark56.p Granát

Peti R.-Dombi,Zsebedics,-Nemes,Virág Cs,-Virág Z.
Varga B.,Bakács A.,-Balaskó,Dankó G.,-Granát

A sereghajtó elleni mérkőzésen köt
elező feladat volt a három pont begyűjtése.

Már a találkozó elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és 10perc alatt 3:0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn,Nemes Gabi egy és Virág Zoli 2 találata után .Később kiegyenlített lett a játék, de gólt mi szereztünk ismét Nemes Gabi révén 4:0.A félidő végére azonban kaptunk 2 elkerülhető gólt így 4:2-vel fordultunk.A mérkőzés felénél volt egy kis közjáték a csapaton belül,teljesen fölöslegesen.A második játékrészben bátran, minden-mindegy alapon bekezdett a Gyárváros, és nemegyszer Peti Robi bravúrjai kellettek hogy tartsuk az eredményt.Majd helyreált a rend, sorra alakítottuk ki a helyzeteket,a gyengén védekező vendégek ellen, és sorban a nagy kedvvel játszó Virág Zoli,később Dankó Gabi és Granát lőtt gólt 7:2-re alakítva ki az eredményt.Magunkhoz képest ma jól játszottunk, és több jó egyéni teljesítménnyel magabiztosan nyertünk.Ami a meccsen kívül történt azt pedig nagyon sajnáljuk.

Gólszerzők:Virág Z. 3,Nemes G 2,Dankó G,Granát

Nyilatkozatok a mérkőzés után:
Virág Zoli:Az akarat diadala
Nemes Gabi:Győzelem után a sör is jólesik.
Péter Zoli:Gratulálok fiúk, de kár a közjátékért.
Granát Attila:Gyógyulj meg Zsófika!


11.forduló!
Ismét egy fájó vereség.
2012.10.12.péntek 18.óra Barátság Park
Fiskális- Hori Autó Bordögök KSC
3:1
Juhász-Dombi,Zsebedics-Dankó,Nemes,-Balaskó.
         -Bazsó,Bakács,-Péter Z.,Varga B.-Granát.


Újoncot avattunk,a két sérült kapusunk miatt igazolt Juhász Attila állt a gólvonal elé,mint később kiderült nem rajta múlt a győzelmünk.
Egysíkúan folyt a találkozó,mi birtokoltuk többet a labdát ,a Fiskális jobbára védekezett,két gyors játékosaival próbált kontrákból zavart kelteni-sikerrel.2 ilyen kontragólból be is találtak ezzel vezettek 2:0-ra a félidőben.
A második félidőben továbbra is maradt a "barcelónai"labdabirtoklás,de a kapu előtt elfogyott a tudományunk vagy veterán kapusuk védett parádéval.Mivel hogy támadnunk kellett ezzel területet adtunk a hazaiaknak,de Juhász kapus ekkor még meccsben tartott minket,mig nem egy ilyen után,a menteni igyekvő Bakács Attila sajnos öngólt vétett 3:0.Ezután Dombi Tibi megtörte a góltalanságot,de mint kiderült ez csak a szépítésre volt elég,pontatlan ,görcsös játékunknak a mai napon vereség lett a vége.A nálunknál gyengébb játékoskeretű Fiskális,taktikus és alázatos védekezésének köszönhetően 3 ponttal gazdagodott,így meg főleg nagyon tud fájni...
Gólszerző:Dombi Tibor
Nyilatkozatok a mérkőzés után:
Péter Zoli:Elméletben már nagyon jók vagyunk.
Granát Attila:Akik a gólokért felelősek ,azok ma csődöt mondtak-köztük én is.Viszont kapott labda nélkül,nagyon nehéz gólt rúgni.

10.forduló:2012.10.26.Péntek Barátság Park 18.óra.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá.
Hori Autó Bordögök KSC-Dinamó
5 : 3
   (1:3)

Peti R.-Bakács, Bazsó,- Balaskó, Varga B.,- Virág Cs.
-Dombi, Szűcs T.,- Dankó, Granát,- Virág Z.
baripark13.p Dankó  baripark5. p
baripark39.p Virág Z.baripark10.p
baripark44.p Varga B.
baripark14.p
baripark49.p Virág Cs.
baripark53.p Granát

Ismét egy nehéz találkozó várt ránk,a nagy kispályás múlttal rendelkező Dinamó személyében.
Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, kihagytuk az adódó lehetőségeket, a vendégek pedig a szórványos kontráikból 2-szer is betaláltak 0:2.Erre volt egyből válaszunk, egy szép szabadrúgásvariáció után Dankó Gabi lőtt gólt 1:2.Nem sokáig örülhettünk mert egy védelmi megingásunkat ismét kihasznált az ellenfelünk 1:3.Ezután kapusparádék következtek, Peti Robi és az ellenfél portása is bravúrok sorát mutatta be.A félidő végéig így nem is változott az eredmény.
A második játékrészre mindent egy lapra téve támadtunk,meg is lett az eredménye. Előbb Virág Zoli harcolt meg egy gólért,majd Varga Balázs értékesített magabiztosan egy véleményes 7-méterest 3:3.Nem álltunk le, egy gyönyörű támadás végén, Balaskó passzát Virág Csabi értékesítette 4:3.A mérkőzés vége felé Granát tette magabiztossá a győzelmet 5:3.Ekkor már hellyel közzel jól is játszottunk,de a múlt heti nagyszerű teljesítménytől nagyon messze jártunk.Ezen a borongós pénteki napon ez is elég volt a győzelmünkhöz.A győzni akarásért dicséret illeti a csapatot.
A mérkőzés után egy kis házi ünnepség zajlott,Virág Csabit Levente fia születésének apropóján köszöntöttük ajándékkal,születésnapja is most lévén pezsgővel.Balaskó Szilut szintén szülinapja alkalmából köszöntöttük, a habzó nedűvel.
Nyilatkozatok a mérkőzés után:
Virág Zoli:Kapusunk vezérletével,megérdemelt győzelem.
Dankó Gabi:Győzelmünket Virág Csabinak és Balaskó Szilárdnak küldöm születésnapjuk alkalmából.
Virág Pista:Gyenge kezdés után,feltámadás.        
$IMAGE12$

9.Forduló:2012.10.17.SZERDA Győr Ménfőcsanaki sporttelep 20.óra

"Egy mindenkiért,mindenki egyért"
Thermoplex-Hori Autó Bordögök KSC
4:6

Peti R.-Dombi,Varga B.,Bakács,-Nemes,Péter Z.,Balaskó,-Virág Z,Granát.

Már a mérkőzés lekötése sem volt egyszerű feladat,az egészen a mérkőzés végéig listavezető Thermoplex ellen.De ez a probléma a szövetség segítségével sikerült rendeznünk,-köszönet Korsós Attila elnöknek.
Nagy iramban indult a mérkőzés,amit Virág Zoli gyors gólja vezetett be 0:1.Ezután is maradt-nem túlzás-az első osztályú iram,felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de ekkor 3 gólt is kaptunk,pedig lehetőségeink nekünk is megvoltak a gólszerzésre.A félidőt így 3:1-el zártuk.
A második félidőben még nagyobb gázt adtunk a Hori autónak,és meg is lett az eredménye.Virág Zoli és Péter Zoli is betalált,egyenlő.De itt még nem álltunk le Bakács Attla- még ha nem is tudatosan-az év gólját rúgta 3:4.Próbált felállni a nagyszerű játékosokból álló Thermoplex,de helyette kapott még egy Nemes Gabi duplát 3:6.Ezután legalább még 5 ziccert kihagytunk, a végén meg egy hazai gól 4:6 a vége.
A CSAPAT ezen az estén kiválóan játszott, és megszakította a thermoplex 6 meccses győzelmi sorozatát.Rég nem fociztunk ilyen jól,mindenki 100%-on teljesített!Csodálatos győzelem volt./A csütörtöki orvosi vizsgálat után kiderült ,hogy sajnos Péter Zolinak eltörött az ujja a mérkőzés közben,és így gipszet kapott rá.Mielőbbi felépülést és jobbulást kívánunk neki/
Gólszerzők:Nemes G. 2,Virág Z. 2,Péter Z.,Bakács A.
Nyilatkozatok:
Bakács Attila:Jó játékkal,megérdemelt győzelem.
Péter Zoli:Gyakorlatban is megmutattuk.
Varga Balázs:Jó erőkből álló ellenféllel szemben,egy nagyon taktikus,és fegyelmezett játékkal szereztük meg a három pontot.Egy mindenkiért,mindenki egyért felfogásban játszottunk.Csillagos ötös minden csapattársamnak,ez férfimunka volt a javából!Szép volt fiúk!


8.forduló:2012.11.02.péntek Barátság Park 19.óra
Szendy elsöpört mindent!

Hori Autó Bordögök KSC-SVU
              5 :6
Peti R.-Bakács,Varga B ,- Balaskó, Nemes.,- Virág Cs.
-Dombi, Szűcs T.,- Dankó, Granát,- Virág Z.
baripark13.p Virág Z.  baripark7. p
baripark20.p Virág Z.baripark 8.p
baripark23.p Balaskó
baripark10.p
baripark49.p Virág Cs.baripark28.p
baripark52.p Dankó
baripark41.p

baripark44.p
A nagy múltú SVU ellen léptünk pályára a 10.fordulóban.
 Ismét nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést,sorozatos hibáinkat pedig az ellenfél könyörtelenül ki is használta.10 perc játék után 0:3.Próbáltunk kapaszkodni és egy Virág Zoli duplával fel is jöttünk 2:3-ra,sőt Balaskó Szilárd révén egalizáltuk az eredményt is.Támadásban maradtunk ,de a félidő végén mégis mi kaptunk ismét gólt 3:4.
A második játékrészt helyzetekkel kezdtük, amik sajnos kimaradtak. Ezek után kissé váratlanul a félidő közepén 2 szerencsés gólt talált az Svu, 3:6-ra módosítva az állást.Majd egy teljesen fölösleges, 5 perces páros kiállítás "színesítette" meg a meccset.De innen is megpróbáltuk, előbb Virág Csabi majd Dankó Gabi talált be 5:6.Beszorítottuk ellenfelünket, ziccereink is adódtak,de a mai nap már nem sikerült több gólt szereznünk.
Az akarással ma sem volt baj,de ha a védelmi hibáinkat nem tudjuk minimálisra csökkenteni,akkor tényleg csak a bennmaradás lehet a kizárólagos célunk.
Gólszerzők:Virág Z. 2,Balaskó,Dankó,Virág Cs.
Nyilatkozatok a mérkőzés után:
Virág Zoltán:Kár az első 10 percért...
Balaskó Szilárd:Ez az eredmény csak a bennmaradásra elég.
Péter Zoltán:Szendy elsöpört mindent!

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: lions (2012-11-10)
Megtekintések száma: 145 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: